Szállítási információk

Mennyibe kerül a kiszállítás?
15.000 Ft felett ingyenes szállítás, egyébként 1.490 Ft.
 
Házhoz szállítás
Abban az esetben, ha ezt választod, akkor az ország egész terültén belül, az általad megadott címre szállítjuk ki a csomagodat. Ez a cím lehet az otthoni vagy akár a munkahelyi címed is.
Ha nem tudod átvenni a csomagot, akkor a futár másnap, sőt harmadnap is megpróbálja kézbesíteni azt. A házhozszállítás időpontját mi nem tudjuk befolyásolni, az ezzel kapcsolatos kéréseket sajnos figyelmen kívül kell hagynunk!
A futárnál készpénzben tudsz fizetni, ha korábban nem egyenlítetted a számládat nálunk.
 
Személyes átvétel
Személyes átvétel esetén címünkön vehető át a csomag elkészültét jelző e-mail után, és csakis készpénzes fizetésre van lehetőség! Személyes átvétel esetén a rendelésfeldolgozás ideje 5-6 munkanap. Számlakiállítás után 10 munkanapon keresztül lehet átvenni a csomagot hétfőtől Pénteking 08:00-17:00 óra között. A szolgáltatás díjtalan!
 
Mikorra várható a kézbesítés?
Házhoz szállítás esetén a számlázástól számított következő napon már a kezedben is van a csomag. A megrendeléstől számítva ez kb. 5-6 munkanapot jelent. Amennyiben bármilyen probléma adódna a megrendeléssel, mindenképpen felvesszük a kapcsolatot Veled, és egyeztetünk!

Shopping Cart
Scroll to Top